neočekávané Zájem Ch. 02


Hi again! Jsem sooooo vytržení všechny zpětné vazby první příspěvek dostal. Já jsem rozhodně brát na kritiku a komplimenty. Nech si to přichází! A užijte

: *

Nataša byla vyskočil z postele o hodinu dříve. Dnes měla případ jednání s prací. Je potřeba, aby se ujistil, že se cítí dobře a vypadá dobře taky. Za dva dny její datum se konečně děje, a to bylo víc než dost, aby další pep v jejím kroku. Ona kráčel k ní rádio, které má své lepší dny, a obrátil ji na s objemem velmi nízké. Bylo ještě brzy a její sousedé mohou být ještě spí.

Její nohy polstrované na dřevěnou podlahu do svého šatníku. Měla představu o její oblečení v noci a rozhodl se to vyzkoušet. Svlékla si šedou tužkou sukně a hluboké modré tlačítko dolů. Snažila se ho a podívala se jí do zrcadla dokončit vzhled. To objal ji na správných místech a vypadala tak šik. Nataša se rozhodla nosit své brýle za více profesionální vzhled namísto svých kontaktů. Stáhla si vlasy do pevného drdolu a měla více než 2 hodiny doleva, dokud se odejít do soudní síně. Ona rozzlobil na všechny její prodloužení a rozhodl se udělat její make-up.

Udělala něco, neutrální a lehký, ale dělat tváře zvýraznit obličej. To trvalo jen pár minut, a ona byla stále přilepená s časem. Šla pomalu do kuchyně, broukat Natasha Benningfield píseň hrát v rádiu. Vytáhla pánev a lehce macerovaná ji s máslem, jak je připraven k jejích organických vajec. Vzhledem k tomu, vyhřívaný přešla na jód. On tam seděl klidně, žvýkání na něco, co tam není. Natasha otevřel klec a hladil jeho srst něžně. On hrabat do rukou, ukazuje, že chtěl víc. Ona ho pohladila trochu delší, mírně usmíval se na sebe. Nataša ho krmil a zavřel klec zpět. Ona pak šel do svého dřezu umýt ruce, že potřebuje vykoupat a on byl venku na zahradě v poslední době hodně.

Natasha začal porážet její vajíčka ve svém vlastním mísy, její pánev byla bublající lehce a byl připraven k vaření vajec. Dodala, ostřílený sůl, šunka kousky a pepř. Jak šel čas v minulosti, ona stala se více nervózní jejím případě. Bylo jí 5 th věci v posledních 3 týdnů a pokaždé dostala nervozita několik hodin předtím, než přijeli. Dnes byla zastupuje místní ekologické kupce, který byl žaluje farmáře k používání pesticidů a hormony, aniž by organická kupec vědět plodin. Nataša srdce bolí z objevu, a ona také držel trochu neobjektivní; ona nakupovala u biopotravin zastávky často. Použití pesticidů v biopotravinách, ať už je to zastavit chyby nebo podporovat rychlejší a větší růst činí biopotraviny nic jiného než, že.

Natasha míchaná vajíčka ještě několik minut. Jakmile byla spokojená, že dát vejce na malé hnědé desky lemované zelenými vinic. Popadla vidličky, nalil pomerančovou šťávu, a šel najít kabelku, která obsahovala její kout. Nataša milovala číst, její oblíbené žánry: historické beletrie, tajemství a samozřejmě romantiky. Ale teď byla ve středu dokončuje knihu o Katharine argonu. Natasha tuto ženu miloval; ona byla tak silná postava. Její dohodnutý sňatek byl vzácný; ho opravdu milovala. I když jeho mladší bratr byl viděn jako spíše budoucího krále Walesu své země a svého otce, on ještě měl lásku ve svém srdci. Ale Arthur umírá, a Nataša vlastně slzu pro něj a Kateřinu. Katharine teď pletl v Anglii, její otec nestaral se příliš o její blaho a její matka prochází rok po jejím odchodu ze Španělska. Ale teď král trval na tom, že vzít Arthur hezký, zkažený, zlomyslný bratr a ona byla téměř 9 let mladší než on.

Seděla u stolu, četl její kout, těší její samotu. Natasha mysl bloudila když si vzpomněla na svou sestru a její rodinu. Pak si myslela, že její rodiče žijí spolu šťastně. Bobby byl vedle, jeho hladká pokožka vedle ní. Zachvěla se, když si vzpomněl na vyhřívané chvíle, které spolu prožili před pár dny. Dostala své klíče, mobilní telefon, aktovku, a kabelku a zamířila ke dveřím, zamkl za sebou.

Natasha křižoval pomalu silnicích, užívat si lehce zářící nebe. To bylo ještě šero se spánkem, ale slunce bylo bojovat svou cestu. Ona nakonec zastavil u soudu domu s několika minut nazbyt. Pozvala některé z jejích zaměstnanců se dívat na věci z publika. Byli dychtiví a zvědaví, jak se někteří z nich byli na tento nový. Ona šťastně souhlasil, že jejich studium na den. Natasha vešel do soudní budovy s její sako na paži. Viděla, jak se někteří její zaměstnanci stojí u dveří už mluvili tiše. Byla rádi, že všechny její nové přírůstky do společnosti, se rozhodl zúčastnit.

“Dobré ráno všem.” Řekla, temperamentní, úsměv na tváři. Své obchodní hlas, který už se jí zvuk v dobré náladě, ale teď se to nutit. Nikdo si nevšiml. Cindy, černé vlasy hnědé oči dívka jí dal lehký úsměv a vrátil se její zavedení

“Dobré ráno paní Ellis” a další 4 brzy následovala.

Proboha Natasha, jen se uklidni. řekla si pro sebe. Ona byla stále tak neklidný. Zhluboka se nadechl a cítil v pohodě.

“Jsi nervózní?” Zeptal se Jimmy. Jimmy seděl na lavičce a díval se na ni s skeptické oči. Nataša na jeho pokus o zastrašování usmál. Zavrtěla hlavou a lehce se podíval do soudní síně. To byl plný lidí.

“Moc ne. Jednou jsem si tam budu v pohodě. To je běžné, abych se cítil nervózní právo, než začnu.” Snažila se vysvětlit. Chtěla, aby se tento den vzdělávací, protože tito lidé by jeden den dělat to, co se chystá udělat.

“První pravidlo je, sdělte to svému žalovanému, aby se brzy. To vám dá dva čas běžet na některé věci. Ale mnohem důležitější je vy dva můžete získat nevyslovené pouto, těsně předtím, než začne případ.” Každý, kdo jí dal divný vzhled.

“Je to nevysvětlitelné., Ale věřte mi, že je to pravda.” Řekla Nataša, bránit se. Otočila se trochu a byl schopen vidět Eugene, její odpůrci stojí u vchodu. On byl majitel organické prodejna potravin. Jsou zamčené na chvíli oči a vykročil k ní. Měl na sobě tmavé kalhoty a tmavě šedé tlačítko dolů. Byl 5 “6 a poněkud zavalitý., Ale celkově to byl hodný člověk, velmi oddaný svému obchodu. Natasha se cítil špatně, jakmile jí řekl, že ztratil spoustu podnikání s tímto malým eskapády o jeho produktů, které nejsou ani ekologický.

“Hej, Natasha, jste připraveni?” Zeptal se jí blíží. Natasha přikývl konejšivě.

“Ach, to jsou moji zaměstnanci. Přišli se dívat. To je pan Rayes.” Řekla Nataša, pokynul směrem k němu. Řekli ahoj a potřásli si rukama.

“Tak jo, jdeme dovnitř” Natasha řekl jim. Prošla dveřmi velké soudní síně a všichni mluvili horlivě. Zahlédla farmáře a jeho právník již umístěn na levé straně hřiště. Zahlédla některé další z jejích zaměstnanců sedí v uličce za prázdný stůl a ona se lehce zamával. Lavice seděli u měli několik více dalších míst v nich, musí být jejich držení pro ostatní sedí mimo soudní síně. Nataša se na sedadlo v blízkosti uličky a Eugene seděl vedle ní. Otevřela aktovku a vytáhla dokumenty.

“Všichni povstaňte!” Řekl rychtář. Natasha rychle vstal, vyhlazení sukni v procesu. Soudce se objevil a posadil se. On se podíval na farmáře a jeho právník pak se podíval směrem k Nataše.

Natasha se cítil úplně nahá podle toho, jak se na ni díval. Podíval se na ni hladově s takovým tlakem v jeho rozhodnutí, ale také se na ni podíval, jako by nebyla schopna tento úkol s názvem soud. Jeho obočí bylo zvýšeno na pobavení a dal klíč pro každý sedět. Natasha dělal tak a teď velmi zmatený. Ale ona prostě zaměřila na vítězství případ.

“Paní Ellis?” Soudce se jí zeptal. Byl to flirtuje s ní, nebo byl tento omyl? Byl o něco starší s bílými chrámy a hladké hnědé kůže. Byl to určitě hezký, ale on byl příliš starý pro ni, a ona byla zaměřena na Bobbyho.

“Paní” Natasha opraveny.

“Dobře, dobře budete tak laskav, aby zde dnes vysvětlit důvod vaší účasti?” Zeptal se. Natasha nemusel dívat na Eugene vidět, že byl potlačila úsměv.

“Samozřejmě. Můj odpůrce vlastní organické potraviny, což znamená jídlo bez pesticidů, antibiotik, hormonů a dalších nepřirozených chemických látek. Ale pan McDonald porušil svou smlouvu s tímto potravinami pomocí růstových hormonů a chyb odpuzující ve svých potravinách na pana . Rayes “náklady. Můj odpůrce ztratil pověst, zákazníci a hlavně peníze pana McDonalds ‘nezodpovědných dovádění.” Řekla Nataša přísně. Podívala se k nepříteli a oba se podíval přímo před sebe.

“Dobře, dobře, dobře. Pan Ying.” Soudce začal; to musí být jméno advokáta. “Můžeš mi vysvětlit svou přítomnost tady?” Řekl soudce.

“Můj žalovaný má žádnou vzpomínku na podepsání dokumentu. Ani pan Rayes důkaz jakýchkoliv chemikálií se používají ve svých produktech.”

“Máte dokumentaci této smlouvy?” Soudce řekl Nataše. Vytáhla smlouvu ze svého kufříku a podal ji soudního vykonavatele. Soudce ji studoval tiše.

“Vypadá to, jako kdyby jste se podepsat pana McDonalda.” Řekl.

“Já ne ctihodnosti.” Měl přízvuk, ale Nataša nemohla okamžitě identifikovat.

“Vaše Ctihodnosti, mohu říci, že genetické úpravě potravin je něco, co je více viditelně mění, než geneticky mění. Můj odpůrce srovnání zřejmě zkažené charakteristiky jeho biopotravin a pan McDonald. On je profesionální u většiny přírodních potravin a bylo by více než vhodné uznat tyto transformace. Udělali jsme zkušební testy stejně. ” Natasha sáhla do aktovky a vytáhl balíček obrazů. Každá stránka držel dvě fotografie stejné potraviny. Jeden z nich byl organický po 30 dnech se vlevo ven v otevřený a druhý byl změněn jídlo vynecháno 30 dní taky. Rozdíly v shnilých fázích bylo více než zřejmé.

“Vidím rozdíl mezi těmito dvěma. Pokud ne plesnivý vzhled, ale velikost stejně.” Řekl soudce. Podíval se na pana Ying.

“Můj klient byl aktualizován jeho semena během posledních několika měsíců. Pěstují mnohem silnější produkty a vyžadují stejné množství práce jako jeho starých semen.” Řekl pan Ying.

“Jak je možné, že takový rozdíl mezi 2 semena naklíčená stejné produkty mohou produkovat takový významný rozdíl v kvalitě?” Řekla Nataša přímo panu Ying. Odvrátil se od soudce a držel oči soustředěně. Natasha cítila sama horko.

“Natural Selection je úžasná věc paní Ellis.” Řekl jí.

“Natural Selection je pro vývoj v přírodě Pan Ying. Jedná se o farmě pěstuje rostliny, které jsou velmi zřídka rostoucí na vlastní pěst. Přirozený výběr je ovlivněna takovými činy, jako pan McDonald. Netřeba dodávat, že to je téměř nemožné pro rostliny provádět přirozený výběr. ” Řekla Nataša zpátky k němu.

Přirozený výběr je, když zvíře vybírá partnera na základě jeho nejlepších vlastností fit. Tento jiskry do vývoje. Je-li lev a lvice chce pářit, bude lev muset bojovat i další muž. Kdo vyhraje je jasně silnější muž, a proto se přechází na jeho silné vlastnosti k jeho synovi. Syn je téměř zaručeno, sílu svého otce, ale mnoho dalších Dobývání lvi mají stejně. Takže bude muset bojovat ještě silnější lev v budoucnu. To je, jak je přirozený výběr začalo.

“Objednejte si!” Soudce řekl, cítil napětí mezi dvěma právníky začínají rozrostla do něčeho uncontainable. Natasha věděl, že jakmile se začali by nebylo ji zastavit. Zhluboka se nadechla a otočila těžkou oči zpět k soudci.

“Vaše Ctihodnosti, je nějaký způsob, jak můžeme vidět jeho daně?” Řekla Nataša, pocit, jako kdyby měl tento soudce omotal kolem prstu. Pan Ying prudce hlavu nad jejím směrem v tónu jejího hlasu a absurdní požadavek.

“Pan McDonald máte své daně?” Zeptal se soudce.

“Ehm, ne Vaše Ctihodnosti.” Řekl, překvapila otázkou.

“Najděte mi své daně.” Řekl ženu stojící vedle něj. Ona utíkal ven z místnosti. McDonald vypadal trochu strach. Sekretářka se vrátila během několika minut a soudce oči se rozšířily, když si to. Natasha chtěl číst s ním, protože on byl s trochu příliš dlouho na její vkus. Podíval se na Natašu, viděl její úzkost a lehce se usmál.

“Pan McDonald to vypadá, jako kdyby jste podali více než 90 galonů, 12.000 dolarů v hodnotě zásobního roztoku pesticidů na daních to začátkem února.” Řekl. Natasha zářila paprsky jako pan McDonald obočí se stal horký pot. Polkl a neřekl nic. Natasha poznal od pana Ying tváři, že on měl žádnou představu o tom, že jeho klient podání pesticidů na svých daní.

“Nařizuji, že pan McDonald zaplatit panu Rayes 70.000 dolarů na kompenzaci jeho meziroční růst v tomto roce a napsat omluvný dopis, aby svým zákazníkům, které mají být zveřejněny v týdeníku Rhode Island.” On udeřil kladívkem a její zaměstnanci tleskali vzrušeně. Nataša byla obsahující její vzrušení, až opustila soudní místnosti. Zavřela aktovku a šel z velké dvoukřídlé dveře s důvěrou ve své kroky, jak se lidé na obou stranách jí tleskali divoce. Jakmile byli mimo dosah své pracovníky a pan Rayes ji shromáždil do velké objetí.

**********

1 týden později

Bobby byl na návštěvě u své prarodiče znovu. Obvykle nešel tak často, ale byl jim chybí hodně. Prošel dveřmi, aby si své prarodiče na jejich gauči relaxační. Když se otočí, aby zavřel dveře jeho babička příjemně usmála se na něj ze svého sedadla. Bobby se rozhodl překvapit s návštěvou.

“Co tady děláš?” Zeptal se jeho dědeček, svraštil obočí zvědavě. Bobby zavřel dveře lehce za sebou a posadil se na gauč 1 polštář se od své babičky.

“Jsem rád, že tě vidím příliš Pop.” Bobby odpověděl vzdychání. Podíval se vidět, že se dívali na nějaký denní talk show. Jak se zaměřil svou pozornost na televizi viděl dokument na malém stolku vedle gauče. Bobby ho zvedl a přečtěte si ji. To bylo co-pay příjem do nemocnice Sv. Františka s názvem svého dědečka na to.

“Jaká byla vaše jmenování?” Zeptal se Bobby. Vzhlédl k vidění očí svých prarodičů a celá atmosféra v místnosti změnila kolem něj. Věděl, že se něco stalo. Zvedl obočí čeká jeden z nich reagovat, zatímco jeho srdce závodil v úzkosti. Jeho dědeček odvrátil hnědé pozorovatele a jeho již nízké zaklaply dokonce nižší, když se podíval do klína. Bobby byl zdravotní šílenec a oni to věděli. Pokud je jedna věc byla s jedním z jejich stravy nebo i mýlit, by neslyšel konec, dokud se situace pryč.

“Ehm .. Poppy krevní tlak je perfektní, nemohla být lepší.” Gina začala, ale Bobby viděl v jejích očích, že ona nebyla dokončena. Dělala, že klasický nátěr cukr věc, stanovit silnou vrstvu cukru, aby se ujistil vrstva soli neměl chuť tak špatné. “Ale on se diabetu 2. typu.”

“Co je?” Bobby plivl na jeho babičku, nemohl držet zpátky svůj jazyk. Jeho dědeček byl 77 let, a on potřeboval být v jeho nejlepší formě. Být tak Carless jeho zdraví, je jistý způsob, jak zkrátit jeho život a Bobby řekl jim to čas od času. Ale i nadále jíst bez jakýchkoliv omezení. Bobby zavrtěl hlavou, řídit svou vizi pryč od své rodiny zpět do televizoru.

“Bobby, je to pod kontrolou. Ani s tím starosti.” Řekl Ollie. Vyštěkl Bobbyho hlavu vzhůru v tomto neuvěřitelné komentář. Bylo to, jako by ho neznal, to oni nechápou, jak důležité byly pro něj.

“Vy dva musíte si to spolu tady dole.” Řekl, ostřejší, než chtěl, aby to bylo. Ale jeho hněv nemůže být skryto; chtěl, aby se cítili jeho názor.

“Podívejte se.” Jeho babička řekla, ukazujíc prstem na jeho cestě k signalizaci její omezení se svým postojem.

“To je jedno, vy dva zřejmě nechcete, aby se tu dost dlouho, abych viděl své děti.” Řekl, že položil loket na opěradlo křesla a položil hlavu do dlaní. Myslel si, že jeho budoucích dětí, které byly nyní spící v Natašině lůně, že bude aktivní a rostoucí zanedlouho. Jako by jeho rodina vycítila jeho myšlenky se mu podíval s očekáváním.

“V té době tu bude dříve, než se očekávalo.” Gina řekla se smíchem. Změnila celý náladu jen v té jedné sekundy. To byla její specialita.

“Do 6 měsíců možná.” Ollie řekl spojení v na smích. Bobby držel obličej rovnou i když, ne tak docela udělal s jeho mise dostat se k nim. Plus 6 měsíců bylo příliš brzy, že potřebuje více času na vývoj, co měli jako první. Pak dalším krokem by bylo, aby si své příjmení na stejné stránce.

“Můžeš začít jíst více ovoce a zeleniny, prosím? Pěkné zdravé potraviny. Žádné další smažené vaření.” Zeptal se Bobby s přesvědčivými očima.

“Budeme se snažit. Tvůj bratranec se na tebe ptal.” Řekl, že jeho babička. Bobbyho bratranec William žil několik ulic od svých prarodičů. William byl povedený 25 let muž dostat své mistry v módě. Jeho sexualita jako male neobtěžovala nikoho v jeho rodině. Bobby mu chyběl hodně a zvažuje pozvat ho pověsit později večer.

“Já jsem mu chybí taky. Budu asi zeptat, jestli chce dělat něco dnes večer.” Bobby řekl s pohledem upřeným na zdravotní zákona v jeho rukou.

**********

Bobby šel do pizza bistru pozval svého bratrance, aby dříve ten den. On procházel přeplněnou restauraci s očima skenování horečně. Všiml si svého bratrance na stánku venku na terase. Měl na sobě hnědé sako s černými vestavěnými džíny. Bobby němu a usmál se laskavě. On byl vždycky tak v módě, i jako dítě. Bobby si vzpomněl svůj život vyrůstal, se zdálo, že se líbí stejné věci na několik let, ale brzy začali dělat věci jinak. Když byl na střední škole byl tak jemný. Bobby byl bezohledný a hrubý se vším, ale William byl někdo, kdo ocení pořádek a delicateness. Takže když on oznámil jeho preferenci pohlaví, to není překvapení, že oblíbenou sestřenici.

Bobby byl překvapen, jak moc jeho matky viděl v jeho bratrance v tomto okamžiku. Jeho úsměv plisované stejné části jeho tvář jako jeho matka udělala. William postavil ho obejmout a Bobby objal svou vůni. Sedli si a svíčky před nimi zářil na lehkou váhu.

“Co se děje na člověka? Jsem tě neviděl celou věčnost.” Bobby řekl, zvedl nabídku současně.

“Moc ne. Jen se snažím držet krok se školou.” Řekl.

“Slyšel jsem, že děláte dost dobře i když. Stres překoná.” Řekl Bobby, jeho bratranec byl velmi líný. Věděl, že kdyby měl příležitost ukončit, že ano. Ale jeho matka by bylo opravdu na jeho případě o tom, že není jedno, aby se s některou z Williamova kecy. Bobbyho teta tlačil svého syna, aby jeho plný potenciál.

“Já vím. Jak je to s tebou?” Zeptal se a díval se do jeho nabídky.

“Docela dobře, že je těžké být tak daleko od rodiny, když.” Bobby řekl, přejel prsty přes jeho krátce vlasy. Bobby přesunuty na další příležitost, ale jakmile se dostal do Rhode Island, si uvědomil, jak výhodné to bylo mít rodinu ve stejném stavu.

“No, řekl bych, že děláte pokutu na základě toho, co jsem slyšel.” William řekl s pohledem upřeným mu rty sevřené, což naznačuje, že něco věděl Bobby by se očekávat, že ho. Bobby se lehce zasmál.

“Co jste slyšeli?” Zeptal se.

“Je to zvláštní tajemství žena udržet si firmu v Rhode Island.”

Bobby se usmál. “Mystery žena? Je to to, co jsme jí volat teď?” Věděl, že jeho babička měla co do činění s tímto netvořivého jméno.

“Nikdo neví něco o ní.” William pokrčil rameny. “Takže si myslím, že je.”

“Budete vědět o ní, když jsem připraven, je to jen pár týdnů.” Řekl Bobby, ale cítil její prohlídku Delaware výrazně blíží. Servírka přistoupil k jejich stolu.

Leave a comment